Palletwikkelmachine

Waarom het aanschaffen van een palletwikkelmachine grote voordelen kan opleveren

Wil jij jouw bedrijf een stuk soepeler en efficiënter te werk laten gaan, schaf dan een palletwikkelmachine aan! Deze machine neemt alle zware en vervelende werkzaamheden van het inwikkelen van een pallet over. Zo druk jij op een paar knopjes en doet het apparaat de rest, en dit doet hij ook nog eens in een heel snel tempo met minimaal folie gebruik. Zo zul je al binnen een paar dagen het voordeel ervan ontdekken. Dit zijn dan zelfs alleen nog maar de directe voordelen. Want op lange termijn zal de machine jou ook nog een hoop voordelen opleveren.

Zo kun je een vermindering in folie gebruik merken, minder loonkosten voor de werknemers die anders handmatig de pallets moeten inwikkelen, heel erg veel tijdwinst in het gehele proces van ontvangen tot verzenden en ook nog meer rust omdat de pallets met zekerheid goed en netjes verpakt zullen worden.

Op lange termijn kan je zelfs extra tijdwinst behalen doordat je exact weet hoeveel folie het apparaat gebruikt en dan kan je precies weten hoeveel er hiervan besteld moet worden en hoelang het duurt voordat die hoeveelheid besteld moet gaan worden.

Palletwikkelmachine

De voordelen van een palletwikkelmachine

Een palletwikkelmachine heeft meerdere voordelen, en om deze even allemaal duidelijk op een rijtje te zetten staan ze hier nog één keer netjes opgesomd.

  • Minder folie gebruik
  • Minder loon uitgaven
  • Netter verpakte pallets
  • Minder zorgen over nette verpakte pallets
  • Een consistente uitgave van folie

Geef een reactie