Waar kan ik terecht voor omscholingstrajecten?

Om wat voor reden dan ook is het mogelijk dat het een tijdje geleden is dat je tot de arbeidsmarkt behoorde. Wanneer je weer toe wilt treden tot de arbeidsmarkt heb je behoefte aan re-integratie. Dit wordt uitgevoerd middels omscholingstrajecten. Echter is het moeilijk om geschikte omscholingstrajecten te vinden. Bij de één worden de klassikale lessen om een locatie gegeven die te ver weg is, bij de ander is een vooropleiding vereist waarover je niet beschikt. Dit maakt het alleen maar moeilijker om weer toe te treden tot de arbeidsmarkt. Gelukkig is er een opleider die je wel kan helpen: Fabius Opleidingen.

Wat maakt Fabius Opleidingen perfect voor omscholingstrajecten?

Er zijn een aantal redenen op te sommen waarom Fabius Opleidingen jouw keuze is voor diverse omscholingstrajecten. Ten eerste is een specifieke vooropleiding geen vereiste. Ook zonder vooropleiding kun je deelnemen aan een opleiding. Alle opleidingen zijn van MBO niveau en elke opleiding bereidt je voor op een specifieke functie binnen een bedrijf. Daarom zijn alle opleidingen, of je nu voor receptioniste of online marketeer kiest, geschikt voor re-integratie. Bovendien zijn alle functies die je kunt leren functies waar veel vraag naar is vanuit het bedrijfsleven. De kans op een baan na afronding van de opleiding is aanzienlijk.

Al meer dan 30 jaar helpt Fabius mensen te re-integreren op de arbeidsmarkt middels omscholingstrajecten. Fabius Opleidingen snapt maar al te goed het belang van toegankelijkheid. Daarom is een vooropleiding niet vereist en worden de klassikale lessen door het hele land gegeven. Je kunt kiezen uit 50 locaties, zodat er altijd wel een klassikale les in de buurt gegeven wordt. Dit alles maakt Fabius Opleidingen perfect voor omscholingstrajecten.