strijkvrije overhemden

Zo kom je altijd goed voor de dag

In het zakenleven zijn eerste indrukken van wereldbelang. Logisch, want je uitstraling zegt een hoop over je, of je nou wil of niet. Daarom is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Al helemaal in het zakenleven waar netwerken essentieel is. Investeren in je uiterlijk is dus zeker de moeite waard. Waarschijnlijk klinkt dit voor de meeste lezers als redelijk oud nieuws, maar ik ben er van overtuigd dat iedereen nog wel wat kan leren op het gebied van eerste indrukken, en het is natuurlijk altijd nog mogelijk om je dagelijkse routine nog iets gemakkelijker te maken. Lees dus snel verder om erachter te komen hoe jij met het grootste gemak goed voor de dag komt!

Denk aan je geur

Bij eerste indrukken draait het niet alleen om je uiterlijk, geur is ook heel bepalend. Het komt natuurlijk niet zo goed over als je na het eten van een broodje tonijnsalade een meeting instapt. Zelf spoel ik altijd na de lunch goed mijn mond en neem ik een smintje, verder drink ik de hele dag door geregeld water. Als je hier routine van maakt zal je altijd aangenaam uit je mond ruiken. Hetzelfde geldt voor je lichaamsgeur. Als je net als ik last hebt van overmatige transpiratie kan het een goed idee zijn om babydoekjes in je tas te hebben. Zo kan je ten alle tijden even snel jezelf opfrissen op het toilet. Gebruik bij voorkeur een neutraal ruikende deo in combinatie met een aangename parfum en je zal ten alle tijden lekker ruiken. Onthoud wel dat twee tot drie sprays meer dan genoeg is voor de dag, want van een te sterke parfum lucht wordt ook niemand blij.

Kleding maakt de man

Een pak is doorgaans de norm in het zakenleven, echter komt er bij een mooi zittend pak een hoop om de hoek kijken. Doorgaans zal een pak het beste zitten wanneer deze op maat gemaakt is. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig geen fortuin meer te kosten. Dit betekent wel dat er dus eigenlijk geen excuses meer mogelijk zijn voor een slecht zittend pak. Ga dus naar een goede winkel en laat je opmeten, het zal een wereld van verschil zijn. Bij een pak heb je natuurlijk ook goede overhemden nodig. Zelf zweer ik bij strijkvrije overhemden, het scheelt je namelijk een hoop extra moeite en ze zien er simpelweg mooi en glad uit. Voor schoenen geldt dat je beter kan investeren in twee paar mooie zwarte en bruine schoenen van degelijke kwaliteit. Het verschil tussen een dure en goedkope schoen zie je meteen en het zal je uiterlijk direct positief beïnvloeden.