Spelletjes app laten maken

Wil jij graag geld verdienen met spelletjes? Een spelletjes app laten maken is dan zeker een goed idee. Zo zijn er steeds meer apps die geld verdienen met het maken van spellen en zijn er veel verschillende verdien methodes die aan deze apps gekoppeld kunnen worden. Zo kun je een spelletjes app laten maken puur voor entertainment maar kun je dit natuurlijk ook doen om geld te verdienen. Een app zelf maken kost erg veel tijd en daarnaast dien je op de hoogte te zijn van veel verschillende programmeer talen. Het is verstandiger om je app uit te besteden en je spelletjes app laten maken door een expert zoals Appelit.

Offerte

Doordat Appelit werkt met een groot team van ontwikkelaars is het mogelijk om vrijwel elke spelletjes app laten maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar juist een simpele game app waar je bijvoorbeeld sudoko spelletjes in kunt doen, of een complexere app zoals een 3d race app, dan is dit allebei mogelijk. De funfactor van een game is erg belangrijk. Zo moeten mensen verschillende levels hebben, de mogelijkheid hebben om zelf bijvoorbeeld dingen in te stellen en ook is het belangrijk om gebruikers te motiveren naar dat volgende level te gaan zodat ze de app blijven spelen. Appleit heeft al veel verschillende games gemaakt en dus veel ervaring hierin. Zo kunnen zij jouw adviseren over wat de beste stappen zijn om jouw game succesvol te maken.

Laten maken

Wanneer je graag van start wilt gaan met het maken van je game app zal je eerst een aantal gesprekken met Appelit voeren om de mogelijkheden te bespreken. Een exacte prijs is er niet aangezien elke app natuurlijk maatwerk is. Wil jij bijvoorbeeld dat je app komt in de google play store en in de apple app store, en wat voor levels en mogelijkheden wil jij hebben met je app? In app aankopen zijn ook mogelijk om toe te voegen aan de game app.

Geef een reactie