man met zwarte coltrui en beige jas

Sleutelhangers maken om uit te delen

Je kan sleutelhangers maken in erg veel vormen en maten. Sleutelhangers zijn klein en goed uit te delen op evenementen en andere gelegenheden. Ze kunnen ook erg praktisch zijn. Zo raak je minder snel je sleutels kwijt, zijn je sleutels makkelijk te herkennen en kunnen er gadgets aan zitten die goed te gebruiken zijn. 

Waarom zou je sleutelhangers maken? 

Sleutelhangers zijn producten die erg veel worden gebruikt. Iedereen heeft wel een sleutelhanger aan hun sleutelbos hangen. Je kan zo je sleutelbos makkelijk herkennen. Ook is het fijn om nog iets aan je sleutel te hebben hangen, omdat je anders een kleine sleutel snel kwijt kan raken. Aangezien zoveel mensen sleutelhangers gebruiken is dit een goede manier om op in te spelen als bedrijf. Je kan sleutelhangers maken met jouw logo of naam en deze uitdelen op evenementen of beurzen. Hiermee maken de mensen die de sleutelhanger hebben indirect reclame voor jouw bedrijf op plekken waar ze komen. Ook is het erg leuk om een sleutelhanger met jouw bedrijfsnaam cadeau te doen aan je werknemers. Als je een feest of festival organiseert is het leuk een logo sleutelhanger cadeau te doen aan alle bezoekers om zo nog een aandenken te hebben aan een leuke herinnering. 

Voor bedrijf of als cadeau

Sleutelhangers zijn in erg veel vormen te vinden. Je kan dan ook sleutelhangers maken helemaal naar jouw smaak. Er zijn ontzettend veel materialen en vormen waarop je jouw bedrijfsnaam en/of logo kan laten bedrukken of lasergraveren. Ook kun je voor bijvoorbeeld je familie een leuke sleutelhanger maken met een foto erop. Dit is tijdens kerst of een verjaardag als je met heel de familie bij elkaar bent een erg leuk cadeau om te geven. Kies een mooie familiefoto waar iedereen opstaat en schenk het als bijvoorbeeld kerstcadeautje. Denk ook aan traktaties op basisscholen. Voor kinderen is het superleuk om iets lekkers en een sleutelhanger te krijgen als traktatie van een klasgenoot. Om door te gaan op scholen is het ook erg goed om uit te geven op open dagen. Het is erg leuk iets te krijgen en helpt kinderen te kiezen voor jouw school.

Vormen en materialen

Er zijn veel vormen en materialen waarvan je sleutelhanger kan laten maken. Bijna alle materialen zijn in erg veel verschillende kleuren te krijgen. Je hebt kunststoffen en metaal waar sleutelhangers van worden gemaakt. Ook kun je van materialen zoals kurk en leer sleutelhangers maken. Je hebt de kurk versie in de typische kurk vorm, maar ook lapjes. Leer is ook te krijgen in lapjes die aan een sleutelring hangen. Daarnaast kan je ook nog een pluche sleutelhanger maken. Dit zijn kleine knuffeltjes in de vormen van diertjes. Daarnaast zijn er ook sleutelhangers met gadgets zoals lampjes of flesopeners. De flesopener sleutelhangers zijn te krijgen in veel verschillende vormen. Bijvoorbeeld auto’s, fietsen, kleine flesjes, gitaren en nog veel meer. De sleutelhangers met kleine lampjes zijn vaak van metaal of plastic gemaakt. Al de materialen hierboven zijn te bedrukken en helemaal naar jouw wens te maken.

Geef een reactie