Relatiegeschenken zijn het perfecte marketingmiddel!

Het is altijd leuk om uw werknemers een cadeautje te geven in ruil voor hun tomeloze inzet voor uw bedrijf. Maar wist u dat relatiegeschenken meer nut kunnen hebben dan slechts het bedanken van uw werknemers? Relatiegeschenken zijn het perfecte marketingmiddel.

Bedrukken van producten

Vaak wordt er bij het geven van een geschikt relatiegeschenk, geneigd naar het laten bedrukken van alledaagse producten. Pennen bedrukken en notitieboekjes bedrukken zijn de relatiegeschenken van het moment en dit is niet zonder rede. Het geven van relatiegeschenken geeft uw bedrijf een positief imago. Mensen zullen uw bedrijf herkennen als het bedrijf dat relatiegeschenken geeft.

Naamsbekendheid

Misschien wel de allerbelangrijkste rede om relatiegeschenken te geven, is het opbouwen van naamsbekendheid. Wanneer de pennen, markeerstiften, notitieboekjes en tassen met uw bedrijfsnaam erop worden verspreid, wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot. Mensen worden overal waar ze komen geconfronteerd met uw bedrijfsnaam. In combinatie met het positieve imago dat wordt opgebouwd door het geven van relatiegeschenken, wordt de naamsbekendheid op een positieve manier vergroot.

Leuk!

Relatiegeschenken geven is ook leuk! Hoe leuk is het om uw eigen producten te kunnen ontwerpen aan de hand van uw bedrijfsnaam-, of logo? Daarbij wordt een win-winsituatie gecreƫerd in combinatie met de eerdergenoemde voordelen. U kunt uw relatiegeschenk precies zo ontwerpen als u zelf wil en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn de verschillende relatiegeschenken makkelijk af te stemmen op de partner voor wie het cadeau bestemd is. Kortom: relatiegeschenken zijn buiten een leuk cadeau voor uw medewerkers, ook het perfecte marketingmiddel!