Koffie op kantoor: zo kies je de beste

Koffie op kantoor is ontzettend belangrijk. Veel mensen hebben dit zwarte goedje nodig om op gang te komen en bezoekers horen natuurlijk een lekker bakje koffie te krijgen tijdens bijeenkomsten. Maar hoe zorg je nu voor ├ęcht goede koffie op kantoor? Lees snel verder! 

Ga voor een goed merk

Een merk zegt niet altijd alles, maar koffiemerken met een goede reputatie vertellen je vaak toch wel wat over de kwaliteit van de koffie. Dolce Gusto en Nespresso zijn niet voor niets zo populair. Je hoeft niet per se voor een bekend merk te gaan als je goede koffie op kantoor wilt, maar zorg ervoor dat je van tevoren eerst op onderzoek uitgaat alvorens je de koffie koopt.

Kies een gebruiksvriendelijke automaat

Niets is zo frustrerend als een koffieautomaat die niet doet wat je wilt of waarbij je eerst 2 minuten bezig bent met het instellen ervan, voordat je eindelijk van een bakje koffie kunt gaan genieten. Kies dus een gebruiksvriendelijke koffieautomaat, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat en werknemers niet gefrustreerd raken.

Zorg voor meerdere soorten koffie

Naast standaard koffie, is het goed om een aantal andere opties te bieden aan je medewerkers. Zo komen ook liefhebbers van cappuccino, espresso, latte macchiato of zelfs warme chocolademelk aan hun trekken.

Werk met versgemalen koffie

Niets is natuurlijk zo lekker als vers gemalen koffie. Ben je in de gelegenheid om een gespecialiseerde koffieautomaat aan te schaffen, waarbij je met vers gemalen koffie kunt werken? Doe dat dan! Deze manier van koffiezetten kost wel wat meer tijd, maar dan heb je ook wat.
Wil je wat meer info alvorens je een koffieautomaat voor op kantoor koopt? Laat je adviseren door een koffiespecialist! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op giocoffee.nl. Zo kom je uiteindelijk tot de perfecte keuze als het aankomt op het kopen van koffie voor op kantoor.