Bedrijfspand

Je bedrijfspand beveiligen

Het is belangrijk om je bedrijfspand goed te beveiligen. Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je bedrijfspand veilig is voor inbrekers of ongenode gasten? Lees in dit artikel hoe je de veiligheid van je bedrijfspand naar een nieuw niveau tilt. 

Schuifpoort

Een schuifpoort om je bedrijfspand plaatsen is heel goed om inbrekers en ongenode inbrekers van je terrein af te houden. Schuifpoorten zijn poorten van goede kwaliteit. Daarnaast is het erg moeilijk om zo’n poort te demonteren en naar binnen te gaan. Bezoek de website van Timbersteel. Zij verkopen schuifpoorten van topkwaliteit. Bekijk de website snel als je op zoek bent naar een schuifpoort. Naast schuifpoorten verkopen ze ook hekwerken, omheiningen en afrastingen. Ook verkopen ze enkele weidepoorten en dubbele weidepoorten. Zij kunnen je ook voorzien van advies over hekwerken. 

Sleutels en medewerkers

Het is belangrijk om alleen aan de mensen die je vertrouwt binnen je onderneming een sleutel toe te vertrouwen. Veel bedrijven worden van binnenuit geïnfiltreerd. Veel winkeldiefstallen of diefstallen in het bedrijf worden gepleegd door het personeel. Het is dus belangrijk dat je de sleutels van je pand toevertrouwd aan de meest ervaren en loyale werknemers. Deze mensen zullen het minst snel je bedrijf verraden. Zij zijn vaak het meest tevreden omdat ze er al langer werken. 

Camera’s ophangen

Het is goed om in en buiten het bedrijf camera’s op te hangen. Zo kun je goed in de gaten houden wie er naar binnen gaan en naar buiten. Ook kun je inbrekers misschien later identificeren op de camerabeelden. Als er binnen het bedrijf wordt gestolen door een medewerker is de kans groter dat je erachter komt als je een camera in je bedrijfspand hebt hangen. 

Toegangssleutel

Het is aan te raden om je personeel een toegangssleutel te geven. Het personeel kan dan alleen naar binnen. Als er klanten of andere mensen op de stoep staan dan kunnen ze toestemming vragen door te bellen. 

Receptie met camera

Het is het beste om een receptie te hebben, met daarachter iemand die tijdens de werkzaamheden naar de camera’s kijkt. Op deze manier kan de receptiemedewerker gevaar gelijk herkennen. Kijk eens op de website van Timbersteel.