hoger in Google komen

Hoe kom je hoger in Google?

Wie tegenwoordig nog goed wilt scoren in Google moet van goede huize komen. De gouden tijd voor websites en webshops is helaas al lang voorbij. Vroeger ging het allemaal erg gemakkelijk en kon je met een klein beetje moeite een leuke positie in Google bemachtigen. Tegenwoordig werkt het lang niet meer zo gemakkelijk en moet er flink worden geïnvesteerd. Denk hierbij aan een goede website maar zonder budget is de kans van slagen als beginner volledig kansloos.

hoger in Google komen

Snel scoren

Iedere website wilt hoger in Google komen. Haast iedere webmaster is bezig met allerlei technieken om betere resultaten te bereiken. Toch is er glorie onder de zon voor de nieuwelingen. Wie er een flinke smak geld tegen aan gooit vergroot zijn kans van slagen. Denk niet dat het alleen een kwestie van geld is. Het gaat hierbij om het inzetten van strategische technieken, sommige werken wel andere averechts. Het is belangrijk om over de kennis te beschikken, dit bepaalt het succes en dus niet budget. Veel geld investeren in technieken om beter te scoren is dus zeker geen zekerheid om beter te scoren.

Hoe wel te scoren?

Succesvol door hoger in Google te komen is nog steeds mogelijk. Maak hiervoor gebruik van betrouwbare methoden. Kies nooit voor aanbiedingen waarbij grootschalig zogenaamde kwaliteit links kunnen worden gekocht, dit heeft een averechts effect. Het kopen van links is door Google sowieso officieel verboden. Wie wordt betrapt op het kopen van links wordt met zijn website uit Google geknikkerd. Let dus goed op want dit wil je niet overkomen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Slapend rijk worden willen we allemaal wel. Helaas gaat het in de realiteit anders aan toe. Veel internationale aanbieders bieden gouden bergen wanneer je de SEO activiteiten aan hun toevertrouwd, maar trap er niet in! Investeer alleen in het kopen van kwaliteit links, alleen deze hebben toevoegde waarde. Plaats nooit te veel links in één keer, Google vat dit op als misleiding. Hou het dus subtiel en hou de kwaliteit goed in de gaten.

Tip

Verschillende online tools kunnen worden gebruikt om de kwaliteit van de links te meten. Maak gebruik van een professionele of gratis tool om te zien hoeveel toegevoegde waarde het kopen van een externe link heeft.

Geef een reactie