Groothandel Albatros: Groothandel voor allerlei soorten bedrijven en organisaties

Een groothandel is een onderneming die voor eigen rekening en risico goederen verhandelt aan bedrijfsmatige afnemers, zoals bedrijven, winkels, kantoren en horeca. Groothandels in food en non-food producten, zoals Groothandel Albatros, kunnen allerlei verschillende ondernemingen van dienst zijn en bieden veel voordelen. Door producten in te kopen bij een groothandel kan je vaak grotere hoeveelheden tegelijk bestellen, is het mogelijk om andere producten per stuk te bestellen en ben je bovendien altijd verzekerd van een scherpe prijs. Wij vertellen je voor wat voor bedrijven Groothandel Albatros iets kan betekenen.

Bedrijven

Groothandel Albatros kan aan allerlei bedrijven producten leveren. Zo kun je bij deze groothandel terecht voor producten die binnen jouw bedrijf gebruikt worden in de kantine, zoals koffie, thee, koffiebenodigdheden, vers fruit en kruiden zoals peper en zout, maar is het ook mogelijk om andere producten bij deze groothandel te bestellen. Van kantoorartikelen tot producten die gebruikt worden om het gebouw te onderhouden, zoals facilitair en reiniging, het ruime assortiment van Groothandel Albatros bevat het allemaal. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen in een online winkelomgeving die alleen toegankelijk is voor klanten en het grootste gedeelte van uw bestelling kan al binnen 24 uur geleverd worden.

Campings, tankstations en ondernemingen in de leisure sector

Groothandel Albatros bevat het volledige assortiment dat je ook bij een supermarkt kan vinden en meer, waardoor ze ook kunnen leveren aan campingwinkels, tankstations en kleine winkels en ondernemingen in de leisure sector. Ben jij een ondernemer die werkzaam is in één van de sectoren? Door de bevoorrading van jouw onderneming uit te besteden aan Groothandel Albatros ben je verzekerd van een groothandel die met je meedenkt, flexibel is, ad hoc kan reageren en scherpe prijzen hanteert. Zo betaal je nooit teveel en kun je altijd terugvallen op jouw groothandel, mocht de vraag naar een bepaald product opeens erg stijgen.

Scholen en semi-overheidsorganisaties

Groothandel Albatros kan niet alleen producten leveren aan bedrijven, ook overheden, semi-overheden en overheidsinstellingen kunnen bij hen terecht. Zo leveren ze ook producten aan scholen, gemeentes en vervoersbedrijven. Hierbij kun je denken aan producten die verkocht kunnen worden in de kantine of restauratie van een organisatie, maar ook aan producten die gewoon verbruikt worden binnen een organisatie, zoals koffiebenodigdheden en vers fruit en dergelijke. Groothandel Albatros kan allerlei producten per stuk leveren en kan scholen, overheden en semi-overheden op diverse manieren van dienst zijn.