bedrijfsafval

Gooi al het bedrijfsafval in één keer weg!

Een snel groeiend bedrijf is altijd goed. Wanneer uw bedrijf echter zo snel groeit dat er niet voldoende ruimte meer is voor al het personeel, is het belangrijk dat u er snel iets aan kunt doen. In de meeste gevallen is het dan verstandig om een nieuw pand te kopen en het bedrijf te verhuizen. Een grote bedrijfsverhuizing zal echter wel met de nodige zorg moeten gebeuren. Niet alleen de meubelen, maar ook de archieven en andere belangrijke zaken moeten snel worden verplaatst, zodat er niet te veel tijd verloren gaat. Bij het inpakken zult u merken dat het lastig is om alles mee te nemen. Sommige dingen zult u ook niet meer nodig hebben. Koopt u een mooi nieuw pand? Dan wilt u ongetwijfeld ook geld uit gaan geven aan nieuwe bureaus en eventueel mooie archiefkasten. Alle oude spullen kunnen dan worden verkocht. U zult echter ook heel veel troep tegenkomen waar u niets meer aan heeft. Die oude flipovers uit de vergaderzalen, een kapotte tafel zonder poten of zelfs de kapotte koffiemokken die iemand ooit ‘even’ uit het zicht heeft geplaatst. Met de jaren stijgt de rommel in elk kantoor en een verhuizing is het aangewezen moment om alles in één keer weg te gooien. U huurt heel makkelijk een afvalcontainer huren om grofvuil, huisraad of bouw- en sloopafval kwijt te raken.

Kies voor de juiste container

Het is belangrijk dat u kiest voor de juiste container. Bouwafval mag niet in de container van het huisraad en andersom. Dit geldt ook voor puin, zoals beton en kapotte tegels. Daarnaast is het mogelijk om een aparte container te huren voor hout. Bij een verbouwing van het bedrijfspand en tijdens de verhuizing, komt u vast en zeker houtafval tegen. Het is handig om van te voren een inventaris te maken van alles dat u weg wilt gooien. Op die manier huurt u alleen de afvalcontainers die u ook daadwerkelijk nodig heeft en dat scheelt veel geld.

Altijd snel ter plaatse

Heeft u weinig tijd voor de bedrijfsverhuizing? Dan is het aan te raden om snel een goede afvalcontainer te huren. U vult gewoon even de postcode in en geeft daarbij meteen aan hoe groot de container moet zijn en welk afval u weg wilt gooien. Daarna rest u alleen nog het invullen van uw gegevens en de container wordt de volgende werkdag bij u voor de deur afgeleverd. Vrijwel alle containers passen op een standaard parkeerplaats, dus u hoeft geen extra ruimte vrij te houden. Na gebruik wordt de container ook weer opgehaald en kunt u na de verhuizing van het nieuwe bedrijfspand gebruik gaan maken.