pantoffels dames

Fashionable én warm: de trends voor het najaar

De zon verdwijnt langzaam achter de wolken. De temperaturen dalen week na week steeds verder. Voordat je het weet kun je weer even een uurtje langer in bed blijven liggen. Hoeveel ik ook van de zomer hou, ik kijk toch wel uit naar die gezellige en sfeervolle tijd van het jaar. Maar ik zou geen vrouw zijn als ik niet al druk bezig was met het organiseren van mijn wintergarderobe. Ieder jaar pluis ik voor aanvang van het najaar mijn hele kledingkast van top tot teen uit. Dan Marie Kondo ik mijn kledingkast zeg maar. Ik houd ieder kledingstuk even vast, bedenk me dan of ik er gelukkig van wordt en bepaal tot slot of het mag blijven of niet. Aan het einde van dit ritueel weet ik dan precies wat ik al heb en wat er nog ontbreekt. Maar genoeg over mij, laten we eens gaan kijken wat enkele trends voor het najaar zijn.

Je favoriete knitwear plus een beetje extra

Persoonlijk ben ik echt dol op truien. In alle vormen en alle kleuren. Heerlijk oversized om je warm te houden in het najaar. Gebreide truien zijn een echte musthave voor de koude herfst- en winterdagen. Denk hierbij niet enkel aan eenvoudige, effengekleurde truien. Alhoewel je zulke basics natuurlijk altijd goed kunt combineren voor een stoere look of juist een office chic look. Maar durf ook groter te denken. Dit najaar draait het allemaal om truien met een bijzonder randje. Truien voorzien van kleurrijke patronen, kabels of andere mooie versiersels. Ook de mouwen zijn hierbij opvallend: lang, wijd of op een andere manier bijzonder.

These boots are made for walking

Naast al deze heerlijke truien om je lekker warm te houden, zien we ook diverse opvallende trends op het gebied van schoenen. Nu wil je natuurlijk het liefste een paar schoenen dat zowel functioneel als mooi is. Wat dacht je van mooie, warme laarzen? Of stoere boots? Of je nu van chic of stoer houdt, er is voor ieder wat wils. Boots geven je look een stoere touch. Deze draag je met jeans, een trui en een lekker warme jas. Maar een stel hoge laarzen geeft je outfit een stijlvolle afwerking. Deze combineer je dan ook met een jurk of rok en een mooie wollen jas. Maar zulke schoenen draag je natuurlijk niet om thuis in rond te rennen. Dan wil je lekkere dikke warme sokken aan. Of wat dacht je van fijne pantoffels? Het is altijd een goed idee om in heerlijk warme dames pantoffels te investeren. Hierbij kun je kiezen uit eindeloos veel kleuren en vormen. Zo kom je gegarandeerd de koude winterdagen door!