Bestebank

Eenvoudige wallet voor gebruikers

Om verschillende cryptomunten op te slaan heb je een wallet nodig. Maar voor iedere cryptomunt een andere wallet is niet heel handig, je moet ze ook nog eens beveiligen. Beleggers zijn juist op zoek naar een wallet waar je diverse verschillende munten op kunt slaan, komt nog bij dat veel mensen niet erg technisch onderlegd zijn. Het moet dus eenvoudig te installeren en te beveiligen zijn voor iedereen. Bestebank.org neemt je mee in de verschillende wallets die geschikt zijn voor meerdere cryptomunten.

Bank

Custodial crypto wallet

Wil je geen moeilijk gedoe hebben met technische kennis en veiligheid dan is een Custodial crypto wallet iets voor deze gebruikers. De wallet beheer je namelijk niet zelf, maar dat wordt door een derde partij gedaan. Je Bitcoins zijn veilig als de app wordt gehackt, een slimme oplossing dus. BTC Direct heeft een app ontwikkeld, met deze app kan iedereen Bitcoins kopen en houden zonder dat deze gestolen kunnen worden. De app kun je niet gebruiken om Bitcoins te verzenden, maar is gemaakt om veilig Bitcoins te kopen en deze op te slaan.

https://assessment-online.nl/crypto-exchanges/

Niet geschikt voor de professionele handelaar

Bestebank.org is van mening dat de app niet geschikt is voor de professionele handelaar. Handelaren moeten de Bitcoins nog steeds op een handelsrekening zetten of bij een makelaar. In principe is dit wel erg handig, maar het kan ook grote risico’s met zich meebrengen. Je bent in feite totaal afhankelijk van de veiligheid van de handelsbeurs en de werking. Gaat de eigenaar er met de Bitcoins vandoor dan sta je met lege handen, een zeer risicovolle onderneming dus.