ondernemer

Een Parker pen met naam erin

Een Parker pen met naam erin gegraveerd is een schitterend en duurzaam cadeau voor iemand die je iets speciaals wil geven. Graveer Parker pennen voor een familielid die jarig is of voor een collega die met pensioen gaat of simpelweg voor je eigen partner. Je kunt heel gemakkelijk een mooie vulpen kopen op internet. Een Parker pen met naam is echter niet het enige dat je kunt bestellen in de online winkel. Het is bijvoorbeeld ook een Montblanc webshop, of bestel een Waterman of een andere hoog kwalitatieve vulpen. Of je nu kiest voor een ballpoint, vulpen, vulpotlood, fineliner of andere schrijfwaren, zo’n geweldig cadeau wordt nog mooier en persoonlijker met een naam of boodschap erin gegraveerd.

Schrijven op niveau

Als je veel contact hebt met belangrijke klanten, opdrachtgevers en andere relaties, dan wil je natuurlijk niet tijdens een bezoek of afspraak plotseling een plastic wegwerp balpen uit je binnenzak toveren. En al zeker geen pen met daarop het logo van één van de concurrenten van die klant waar je op bezoek bent. Met een mooie Waterman, Visconti, Lamy, Cross, Parker of Montblanc pen met naam erin gegraveerd maak je een statement. Of zelfs een pennenset Lamy! Je neemt jezelf serieus en hecht waarde aan kwaliteit. Voor jou geen troep, maar een vulpen van hoge kwaliteit. Dit zal je gesprekspartner ongetwijfeld opvallen en bewust of onbewust zal dit vertrouwen scheppen. Daarbij ligt een pen van hoogwaardig materiaal prettiger in de hand, is duurzaam en betrouwbaarder dan een pen die je in de supermarkt hebt gekocht.

Waar vind je dan een mooie pen?

Waterman pens met jouw naam of een Montblanc pen met de naam van je onderneming erin gegraveerd is prachtig. Ben je op zoek naar een Lamy of Cross pen? Dan ben je aan het juiste adres bij dé Waterman-, Parker- en Montblanc webshop. Kies voor een pen die écht bij je past en waar je van kunt genieten. Het gewicht, het materiaal en de uitstraling van jouw vulpen zorgen ervoor dat je niet meer zonder je eigen pen de deur uitgaat. Een persoonlijk bezit wordt zo wel heel persoonlijk en je pen voelt aan als een deel van je hand. Als je veel moet schrijven merk je ongetwijfeld het verschil tussen je Visconti of Parker pen met naam en die plastic ballpoint onmiddellijk.

Schrijfkramp is geen pretje

Schrijfkramp wordt meestal veroorzaakt door schrijfgerei dat niet goed in de hand ligt, slecht werkt of simpelweg te klein, te groot of te dik is. Met je eigen vulpen, fineliner of ballpoint gaat het schrijven bijna vanzelf. De punt glijdt over het papier en de spieren in je hand en onderarm krijgen plotseling veel meer rust. Een pen lenen van je klant hoeft niet meer, want je komt goed voorbereid ten tonele. Jouw eigen pen past bij jou; daarom staat jouw naam er ook op!

Geef een reactie