Kerstpakket

Een kerstpakket geef je aan allerlei personen

Wie denkt aan een kerstpakket, denkt al gauw aan werk. Normaal gesproken is de traditie namelijk dat een werkgever zo’n kerstpakket cadeau doet aan zijn werknemers rond de feestdagen. En dat is absoluut een mooie traditie. Maar je kunt het nog veel verder doortrekken. Wanneer je nog meer een kerstpakket cadeau kunt doen? Dat lees je hier.

Groot aanbod

Aan je opdrachtgevers

Een freelancers ofwel zzp’er heeft vaak een aantal opdrachtgevers. Met name als je veel voor dezelfde opdrachtgevers werkt dan bouw je daar doorgaans een band mee op gedurende het jaar. Om de band sterk te houden en bovendien je waardering voor de samenwerking te tonen, kun je overwegen een kerstpakket te sturen. Natuurlijk hoeft dat niet zo’n gigantisch pakket te zijn dat sommige werkgevers hun werknemers cadeau doen. Een klein pakketje, een goede fles wijn of iets anders kleinschaligs kan al het verschil maken. Ze zullen dat niet snel vergeten!

Aan je familie of vrienden

Wie zegt dat een kerstpakket alleen bedoeld is voor werkgerelateerde contacten? Wat een onzin! We geven elkaar ook surprises met allerlei cadeaus erin. Je kunt dus ook prima een kerstpakket cadeau doen. Voor mensen die geen werk hebben of niet in loondienst werken kan het heel leuk zijn om zoiets cadeau te krijgen. Het gebeurt ze immers niet vaak.

Diverse producten

Voor je freelancers

Andersom kun je als ondernemer overwegen om ook je freelancers een kleinigheidje te sturen. Traditioneel gezien geef je natuurlijk alleen iets aan de mensen in loondienst maar tradities zijn er ook gebroken te worden.