De klassieke look van Ralph Lauren poloshirts

Ralph Lauren is een Amerikaans particulier modebedrijf dat in 1967 werd opgericht door de Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren. Het bedrijf heeft nu zijn hoofdkantoor in New York City en produceert verschillende producten, variërend van het basismiddensegment tot de dure luxelijnen. Het is een van de grootste fabrikanten van herenkleding ter wereld en haar producten zijn overal ter wereld verkrijgbaar. Daarnaast produceert Ralph Lauren ook andere merchandise zoals sportkleding, high-fashion sieraden, accessoires, beddengoed, schoenen en nog veel meer. Een beroemde reclame van Ralph Lauren met het ‘damespoloshirt’ van het merk was een van de meest populaire advertenties in de geschiedenis. De commercial bevatte een model dat een eenvoudig Ralph Lauren polo shirt droeg, met de woorden “Lauren’s Original Silk Cotton” op de voorzak gestikt. De woorden “Ladies Polo Shirt” hadden een polobal in het midden, samen met het bedrijfslogo en “Ralph Lauren” aan de onderkant.

Een nieuw product

Ralph Lauren had een nieuw product geïntroduceerd, de Ralph Lauren Polo Shirts. Dit waren zijden overhemden met het bedrijfslogo en belegering op de voor- en achterkant. Polo was niet langer alleen een sport voor mannen, het was een symbool van status en rijkdom voor iedereen. Polo werd een symbool van macht, evenals een item van persoonlijk eigendom en trots. Poloshirts werden een onmisbaar onderdeel van formele kleding voor alle klassen van mensen, ongeacht sociale status en klasse. Naast poloshirts produceerde Ralph Lauren ook andere artikelen zoals Ralph Lauren beddengoed, Ralph Lauren Shoes, Ralph Lauren lingerie en Ralph Lauren hoeden. Het beddengoed van Ralph Lauren varieert van dekbedovertrekken en lakens, dekbedden en kussenslopen, dekbedden en bedrokken.

Het Ralph Lauren poloshirt is een klassiek en tijdloos kledingstuk

Ralph Lauren Polo Shirts, broeken, shorts, jassen en badkleding zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. De meeste poloshirtsets worden geleverd met een bijpassende broek of sokken. Ralph Lauren maakt ook poloshirts voor vrijetijds- en sportkleding. Het Ralph Lauren poloshirt is een klassiek en tijdloos kledingstuk dat zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Ralph Lauren poloshirt heeft een zeer iconische uitstraling.

Geef een reactie