American factoring

Ben jij een freelancer of ZZP’er en heb jij ook zo’n hekel aan het regelen van financiële zaken? Dan heb je geluk want door American factoring te gebruiken kan Finqle jou zo veel helpen met de financiële zaken dat jij bijna niets meer hoeft te doen. Het is een win-win situatie, jij kunt je gaan bezig houden met wat je echt leuk vind en Finqle heeft er weer een trouwe klant bij! Neem nu snel een kijkje op de website en zie voor jezelf hoe ontzettend gemakkelijk het kan gaan!

Over American factoring

Zoals ik al zei regelt Finqle een groot deel van de geldzaken. Het enige wat jij moet doen is je eerst aanmelden, vervolgens checkt Finqle heel erg snel of de opdrachtgever kredietwaardig is. Daarna kun jij de facturen uploaden via het platform van Finqle (je hebt zelfs de mogelijkheid om een nieuwe factuur te maken met de facturatiemodule). Wanneer dit gedaan is zorgt Finqle voor de rest en heb jij binnen een dag het geld op jouw rekening staan en kun je weer lekker snel door met de rest.

Persoonlijke ervaring

Zelf had ik absoluut nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Natuurlijk had ik wel een beetje verwacht dat het een goed bedrijf is die het allemaal perfect regelt maar ik wist niet dat het binnen deze tijd kon. Toen ik mij had aangemeld duurde het niet eens een dag voor ik teruggemaild was. Vervolgens is het allemaal heel snel en vlot verlopen. Ik ben zeker tevreden over de goede service die mij is verleend tijdens het gehele proces. Zeker een aanrader!